Randmeerzeilen

RANDMEER GENUA AK 01

Met deze, door het Hyde Sails Nederland Design Team ontworpen, genua kan zowel op vlak water als op golfslag aan-de-wind maximaal hoog en hard gevaren worden. Door zijn grote entry en het duidelijk sprekende voorlijk is het een zeer makkelijk zeil om te sturen, waardoor er volop aandacht aan wedstrijdtactiek besteed kan worden. De nog jonge Bob Heineke werd met zijn eerste wedstrijd, die hij met deze genua in deze klasse van oude rotten voer, tijdens het NK 2010 vijf keer eerste, en won daarmee met overmacht het Nederlands Kampioenschap.

RANDMEER SPINNAKER MH 03

De MH 03 spinnaker is ontworpen voor upwind/downwind banen. Door het maximale geprojecteerde oppervlak kan er zeer diep en zeer laag mee gevaren worden zonder snelheid te verliezen. Het gekozen .5 oz materiaal voorkomt dat in vlagen het doek vervormt. Het zeil wordt niet boller waardoor de lijken niet dichter naar elkaar komen en het geprojecteerde oppervlak af zou nemen. De vlaag wordt rechtstreeks omgezet in snelheid. Investeer ook in een niet rekkende val en niet rekkende schoten: waar uw medestanders de vlag door rek weg dempen accelereert u, en ziet u uw boot in iedere vlaag bij uw medestanders aanspringen en weglopen.

RANDMEER SPINNAKER MH 02

De MH 02 spinnaker heeft een wat vlakkere top van een iets zwaarder materiaal: Dynakote .75. Een spinnaker om plassenwedstrijden te winnen tijdens wedstrijden, waar door “rond de boeien” banen andere, dan pal voor-de-wind rakken gevaren moeten worden. Dit zeil is goed bestand tegen de vaak extreme krachten die onder deze omstandigheden uitgeoefend worden en heeft dan ook een forse levensduur.

Powered by Nuwave iBusiness